PONUDBA ŠTACUNCA PR'MIMI

Se bliža zabava, kjer morate pogostiti svoje prijatelje, sorodnike ali sodelavce? V Štacunci pr’ Mimi pripravljamo narezke po vaših željah. Za vas naredimo gurmanske narezke iz najboljših slovenskih sestavin, ki bodo navdušili vse in še (pre)hitro izginili. Narezki so polni suhomesnatih izdelkov, sirov in zelenjave. Narezkom dodamo prekajeno šunko, tunko, salamo z bučnimi semeni in različne sire. Ne manjka niti sadje, zato se za vsakogar nekaj najde.

Cena:

  • 3 – 5 EUR/osebo (cena se prilagaja glede na vaše želje in količino.)

V Štacunci pr’ Mimi za vas izdelamo pisane in raznolike KANAPEJE.

Med najbolj priljubljenimi sestavinami za pripravo kanapejev so prekajene šunka, suhe salame, panceta, pršut, pečen pršut, različni siri in zelenjava pisanih barv in okusov.

Kanapeji so primerni tako za večje, kot manjše skupine. Mi upoštevamo vaše želje in vam pripravimo kombinacije, ki bodo navdušile vse.

V ponudbi imamo mesne, sirne in ribje kanapeje.

Cena

  • mesni in sirni kanapeji: 1,00 EUR/kanape;
  • ribji kanapeji: 1,40 EUR/kanape
  • posebne želje: po dogovoru

Odlična rešitev za pogostitev je lahko tudi sirova plošča. Sirova plošča se namreč prileže tako k vinu kot tudi drugim pijačam.

Na sirovo ploščo vključimo sire iz mlekarne Planika ali Loških mlekarn, sir Brie, sir z orehi, sir s poprom, sir z zelišči, dimljen sir itd. Dobavljamo pa tudi domače sire iz slovenskih kmetij. Dodamo tudi nekaj sadja in tako ustvarimo različne sladko-slane kombinacije.

Cena:

  • cena je odvisna od količine in sestavin.

Če se odpravljate na izlet, popotovanje ali pa bi le radi okusno malico, vam pripravimo tudi klasične sendviče, odlično pa se priležejo tudi na raznih pogostitvah in zaključkih. 

Sendviče pripravimo po naročilu, kjer upoštevamo vaše želje. Obložimo jih s prekajeno šunko, pršut, panceto, dodamo tudi razne sire in seveda zelenjavo. 

Cena:

  • cena je odvisna od količine in sestavin.

Enostavno lahko goste navdušite z zdravimi sadnimi nabodali. Sadna nabodala so privlačna zaradi barve, svoje oblike in atraktivnega videza.

V sadna nabodala vključimo poljubno sezonsko sadje glede na različna obdobja v letu.

Cena:

  • cena je odvisna od količine in sestavin.

Obogatite vašo zabavo z okusnimi domačimi poticami. Izbirate lahko med različnimi vrstami potic: orehovo, lešnikovo, čokoladno, pehtranovo ali potratno.

Pecivo je nepogrešljivo na vsakem druženju. Za najbolj sladkosnede vam lahko ponudimo tudi domače pecivo, tortice, indijančke itd…

Cena:

  • cena je odvisna od količine in sestavin.

Odkrijte čar mini cateringa z nami! Razvajajte svoje brbončice s prefinjenimi okusi – kanapeji, narezki, mini sendviči, sirove plošče, sadna nabodala in vrhunsko pecivo. Naš catering prinaša nepozabno doživetje na vaš dogodek. Poskrbimo za okusno popestritev, ki bo navdušila vaše goste. Izberite nas za vrhunski catering s poudarkom na kakovosti in ustvarjalnosti!

Cena:

  • cena je odvisna od količine in sestavin.